Lokale SEO-adviesdiensten

Lokale SEO klinkt cool en alles, maar kan het je echt helpen om je bedrijf in 2020 op te schalen? De snelle antwoorden op deze vragen zijn ja en absoluut. Nu hangt het meer diepgaande antwoord af van wat uw bedrijf nodig heeft. Verkoop je offline? Wilt u het aantal klanten verdubbelen dat uw winkel, kantoor of werkplek binnenloopt? Dan is lokale SEO waar u zich op moet concentreren. En u moet het NU doen voordat uw concurrenten al uw hete leads verwerven.
Waarom heet je het?
Omdat lokale SEO de beste manier is om mensen te vangen die nu willen KOPEN en hun keuzes alleen te beperken tot uw exacte producten en diensten. U kunt deze gemakkelijke verkopen niet missen en in de post van vandaag bespreken we niet alleen hoe u ze kunt verzamelen, maar ook wat u moet doen om ervoor te zorgen dat uw potentiële klanten naar u toe komen en niet naar iemand anders. Klaar? Laten we dan beginnen met …
3 manieren waarop een SEO-consultant uw bedrijf kan helpen groeien
In goede en in slechte tijden wil elk bedrijf meer leads. Daarom is het automatiseren en constant optimaliseren van uw klantenacquisitieproces zo cruciaal voor de groei van uw bedrijf. Lokale SEO is een gemakkelijke en uiterst effectieve manier om dit te doen. SEO Consultants kunnen u gemakkelijk helpen uw bereik te vergroten en meer omzet te genereren. Dus hier zijn 3 eenvoudige voorbeelden van hoe een SEO-consultant kan helpen uw bedrijf te laten groeien:
# 1 Website SEO-optimalisatie voor optimaal lokaal bereik
Ik neem aan dat u al een website heeft die dient als hulpmiddel om mensen kennis te laten maken met uw bedrijf en diensten. Als dat het geval is, moet u uw website bij elke gelegenheid in het gezicht van mensen schuiven. Website SEO (zoekmachineoptimalisatie) is een gemakkelijke manier om uw website te rangschikken boven die van Google die relevant is voor uw zakelijke zoekopdrachten. En nog belangrijker: uw website rangschikken voor lokale zoekopdrachten. Dat zijn mensen die specifiek op zoek zijn naar diensten bij jou in de buurt. Professionele SEO Consultants optimaliseren uw website zonder problemen voor lokale zoekopdrachten. En houd daar rekening mee 88% van de lokale zoekopdrachten gedaan met een mobiele telefoon eindigen in een oproep of bezoek aan het bedrijf binnen 24 uur. Je zou deze hete prospects niet willen missen.
# 2 SEO-strategieontwikkeling
Echte optimalisatie is natuurlijk niet mogelijk zonder een goede strategie erachter. Uw ideale SEO-consultant zal een stapsgewijze strategie bedenken die uw organische bereik maximaliseert. De strategie bestaat normaal gesproken uit wat u op uw blog plaatst (als u er een heeft), welke pagina’s dringend moeten worden geoptimaliseerd en welke activiteiten de grootste ROI opleveren als u dit nu doet. Dan krijgt hij dat allemaal en zet het in een gespecialiseerde strategie, afhankelijk van uw budget, tijd en doelen. Meer informatie over de technische dingen en wat u kunt verwachten als u met uw SEO-consultant werkt verderop in het bericht.
# 3 Sleutelwoordonderzoek en implementatie
Waarom heb je precies trefwoordonderzoek nodig? Veel mensen denken dat alleen het schrijven van blogposts over hun niche hen de gewenste leads oplevert. En ook al zal het wat aanknopingspunten opleveren… de resultaten zullen verre van optimaal zijn. Nadat uw SEO-consultant klaar is met uw zoekwoordonderzoek, weet u precies op welke zoekwoorden u zich op uw hoofdpagina’s moet richten, hoe vaak u ze moet gebruiken en hoe u uw inhoud kunt draaien zodat deze overeenkomt met de nieuwste engine-regels van Google. Natuurlijk moet u voor lokale SEO rangschikken voor de typische termen plus uw stad eraan toegevoegd. Maar als u de juiste zoekwoorden probeert te raden (zoals veel bedrijven doen), kunt u met lege handen eindigen. De beste manier om ervoor te zorgen dat uw zoekwoordonderzoek succesvol is, is om bewezen SEO-tools zoals Ubersuggest te gebruiken. Probeer het nu uit en zie hoeveel verkeer u heeft gemist. Als je de cijfers leuk vindt, lees dan dit bericht verder om te leren hoe je de SEO-consultant kunt vinden die je beste ranking garandeert.
Aan de slag met lokaal SEO-advies
Laten we een duik nemen in het proces om aan de slag te gaan met uw SEO Consultant Services. Eerst moet u wat materialen voorbereiden. Het is niet nodig om te vermelden dat een website verplicht is … Het volgende is de drive om groot te worden … Ik heb het echt GROOT. Als u een lokaal bedrijf bent dat probeert rond te komen, dan is lokale SEO het ding dat uw onvermijdelijke zakelijke dood gaat redden. Onthoud dat…
72% van de gebruikers die een lokale zoekopdracht deden, bezocht een winkel binnen een straal van 5 mijl.
Nu uw motivatie hoger is dan ooit, moet u de consultant vinden die het verkeer genereert dat uw bedrijf hard nodig heeft.
Hoe doe je dat?
U concentreert zich op het vinden van een SEO-consultant waarvan bekend is dat hij resultaten op dit gebied brengt. En nog belangrijker … iemand die zich voornamelijk specialiseert in SEO. Omdat je veel business consulting goeroes zult vinden die resultaten in alles beloven, terwijl ze in het verleden geen onzin hebben gedaan. Dat is wat u NIET wilt voor uw bedrijf. Een gemakkelijke manier om resultaten te garanderen, is door samen te werken met een bewezen bureau dat bedrijven helpt die dicht bij uw omvang staan. Een onmiddellijke aanbeveling is NP Digital omdat het het beste SEO-marketingbureau ter wereld is. Deze exacte blog staat op de eerste pagina van Google voor duizenden marketingtermen en gebruikt dezelfde exacte strategieën die NP Digital voor uw bedrijf zal gebruiken. Boek nu een gesprek met een professionele consultant en ontvang een strategie die specifiek voor uw bedrijf is ontwikkeld. Nogmaals, voordat u zich inschrijft voor een langlopend contract, moet u ervoor zorgen dat u op de juiste plek bent. Het hebben van een website is een MUST en verwacht ook geen onmiddellijke resultaten. SEO heeft op zijn minst een week nodig om door de engine van Google te worden gescand. Maar het is het beste om een ​​paar maanden te wachten terwijl u de resultaten bewaakt. Uw SEO-consulent doet dat voor u. Vraag gewoon om een ​​wekelijks / maandelijks rapport van de analyses achter de inhoud die u publiceert. En als we het hebben over analyse en tracking, laten we eens kijken naar de ROI (return on investment) van het inhuren van een lokale SEO-consultant.
Het meten van de ROI van lokale SEO-adviesdiensten
Iedereen kan grote woorden gebruiken, maar het enige dat aan het eind van de dag telt, zijn RESULTATEN. Dat is het enige waar u om moet geven als u uw bedrijf probeert op te schalen. Dus hoe vriendelijk en gemakkelijk uw consultant ook is, u moet altijd zijn voortgang volgen en of hij echte winst voor uw bedrijf oplevert. Het laatste dat u wilt, is maandenlang geld en tijd verspillen aan een lekkende emmer die op een gegeven moment zal breken. Het gebruik van tools die al uw gegevens bijhouden, is cruciaal. Hier is een volledige lijst met de beste gratis SEO-tools die u kunt gebruiken of die uw consultant voor u kunt laten gebruiken. U moet ook volledig transparant zijn met uw lokale SEO-consultant. Elke keer dat er iets niet klopt, ga je gang en vraag het hem zodat hij een kijkje kan nemen en het zo nodig kan repareren. Geheimen voor jezelf houden is een gemakkelijke manier om op de lange termijn te falen, ook al voelt het op dit moment misschien gemakkelijker. Dus wees 100% waarheidsgetrouw over wat je wilt en bouw een relatie op op basis van vertrouwen en duidelijke communicatie. Dat is de beste manier om op de lange termijn te werken en de best mogelijke resultaten voor uw bedrijf te behalen.
4-punts checklist voor het vinden van de juiste lokale SEO-consulent
En nu om in de leuke dingen te komen … Een exact stapsgewijs proces voor het vinden van de juiste lokale SEO-consultant voor uw exacte bedrijf.
# 1 Maak je hoofd leeg over wat je nodig hebt
Ik stel voor dat u gaat zitten en alles wat u weet over uw bedrijf, niche en doelen opsomt voordat u een gesprek voert met een professional. Ook al denk je misschien dat je het ter plekke kunt uitzoeken, je mist altijd belangrijke details. Ga gewoon 5-10 minuten zitten en schrijf het op, zodat u voorbereid bent op het gesprek. Vooral voor SEO Consultant Services moet u deze vragen beantwoorden:
Wat is het belangrijkste geografische gebied dat u wilt targeten?
Wat zijn de belangrijkste producten of diensten die u online wilt aanbieden of presenteren?
Ben je van plan andere sociale media te activeren, zoals betaalde advertenties, sociale media-accounts, e-mailmarketing?
Zodra u deze heeft, kunt u doorgaan naar de volgende stap.
# 2 De juiste expert voor u vinden
Uw beste match hangt uitsluitend af van uw specifieke behoeften.
Heeft u alleen Local SEO Consulting nodig?
Weet u wel wat het beste is voor uw online aanwezigheid?
De meeste lokale bedrijven zijn zich niet bewust van de echte kracht van sociale media … Dus als dat bij jou het geval is, zou de beste aanpak zijn om een ​​marketingbureau te vinden dat SEO-diensten aanbiedt in combinatie met andere online advertentievaardigheden. Nogmaals, een snelle suggestie is NP Digital, omdat dit het beste marketingbureau voor SEO ter wereld is. Als u eenmaal in gesprek bent met een consultant die een team leidt in zo’n groot, resultaatgenererend bureau, kan hij naar uw bedrijf kijken en de beste en meest efficiënte methoden voorstellen om uw online aanwezigheid te vergroten. En vergeet niet dat je geen blanco volgers nodig hebt. Als je 1 miljoen Instagram-volgers hebt die niets kopen, is dat alsof je 0 mensen in je winkel hebt. Verwar volgers niet met echte klanten. Een echte professionele adviseur zal u de exacte stappen geven die uw omzet verhogen samen met uw online aanwezigheid.
Maar hoe bepaal je wie een echte expert is en wie niet?
Dat is simpel. Ga aan de slag met het eerste bureau / consultant waarvan u denkt dat het bij u past. Bel met hem en zoek naar:

  1. Communicatie vaardigheden
  2. Eerdere resultaten
  3. Intuïtief toekomstgericht denken

Super goed Communicatie vaardigheden zijn essentieel als u een langdurige positieve relatie wilt hebben met uw adviseur. Jouw missie tijdens het gesprek is om te zien of hij harde terminologie kan uitleggen en opsplitsen in eenvoudig te volgen stappen. Als hij probeert slim te klinken door termen te gebruiken die je niet kent en hij niet de moeite neemt om ze uit te leggen, dan past hij niet perfect bij jou. U wilt tenslotte weten wat er binnen uw bedrijf speelt.
Eerdere resultaten zijn duidelijk belangrijk. Je kunt lege claims niet vertrouwen. Een goede consultant heeft een bewezen staat van dienst in het helpen van mensen in uw exacte situatie. Tenslotte Intuïtief toekomstgericht denken. Soms kom je enkele “robots” tegen die alleen hun eigen ding weten. Dat betekent niet dat ze er slecht in zijn, maar het betekent zeker dat ze zich in de toekomst niet zullen kunnen aanpassen aan de opschalingsideeën van uw bedrijf. Het contract zal dus zeker mislukken voordat u het zelfs ondertekent. Een gemakkelijke manier om te controleren of de persoon aan de andere kant intuïtief is, is door hem buiten zijn specialiteit vragen te stellen. Je kunt niet van hem verwachten dat hij alle antwoorden kent, dus zoek niet naar het ‘juiste’ antwoord, maar zoek naar de manier waarop hij het gesprek afhandelt. Als hij openstaat om met je te brainstormen, zelfs over iets waar hij geen exacte expert in is … En als hij er open over is, om ervoor te zorgen dat je weet dat hij niet perfect is in het veld, maar hij in staat is om zelf met echte ideeën te komen, dan is hij een past goed. Aan de andere kant, als hij je vragen negeert en vasthoudt aan zijn “huiswerk”, dan is hij precies dat soort soort dat ik “harteloze robots” noem. U wilt een intuïtieve taak, zoals de SEO-ranking van uw website, niet uitbesteden aan iemand die niet buiten zijn vak kan denken. Zodra u iemand heeft gevonden die aan deze criteria voldoet en u denkt dat hij u kan helpen uw bedrijf te laten groeien, is het tijd om …
# 3 Teken een contract
Ik weet dat dit misschien eng klinkt voor mensen die nog niet eerder online contracten hebben getekend, maar ik verzeker je dat het proces net zo eenvoudig is als het strikken van je schoenen. Een gerespecteerd marketingbureau heeft een contractstartproces dat u gewoon hoeft te volgen om succesvol te beginnen. De voorwaarden zijn zo gemaakt dat ze je ten goede komen en wat je al hebt besproken tijdens de indoctrinatieoproep die je hebt gepleegd.
# 4 Meet en volg resultaten
Zoals eerder vermeld, moet u openstaan ​​voor een langdurige relatie die uw bedrijf ten goede komt. Het bijhouden van uw ROI met SEO-tools is cruciaal, u moet zich nu voor een aantal daarvan aanmelden.
Ik hoop dat die gids je in ieder geval een beetje heeft geholpen.
Het enige dat u moet onthouden, is dat alles mogelijk is. Uw bedrijf kan groter worden dan u zich ooit had voorgesteld, dus beperk uw schaal niet tot wat u denkt dat mogelijk is. Laat een professional die dit exacte proces eerder heeft gedaan, het ook voor u doen.
Heeft u uw lokale SEO al eerder geoptimaliseerd? Heeft u professionele hulp ingehuurd om het voor u te doen? Deel uw ervaring in de onderstaande opmerkingen:

Be the first to comment on "Lokale SEO-adviesdiensten"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*