10 plaatsen om online Photoshop-lessen te volgen

Wat u ook verkoopt, afbeeldingen zijn een cruciaal onderdeel van uw marketingstrategie. Van website-ontwerp en afbeeldingen met blogs tot aangepaste afbeeldingen en betaalde advertenties, afbeeldingen zijn een weerspiegeling van uw merk, waar mensen ze ook zien. Door foto’s in Photoshop te kunnen bewerken, kunt u een unieke look ontwikkelen die u consistent kunt houden voor alle afbeeldingen die u voor uw merk gebruikt. Als u niet bekend bent met Photoshop, zijn er tal van online Photoshop-lessen die u leren hoe u het moet gebruiken. We raden aan om cursussen te zoeken op gerenommeerde platforms met veel goede recensies. Met dat in gedachten zijn hier de tien beste online Photoshop-lessen die we aanbevelen.
1. Udemy
Udemy biedt verschillende Photoshop-lessen voor beginners, waaronder een met de naam “Photoshop CC: de essentie van Photoshop in slechts 2 uur.” De maker van deze videocursus is Adam Zollinger, een 3D-grafisch kunstenaar met meer dan een decennium aan ervaring en talloze onderscheidingen en een reeks ontwerpen op zijn naam. Hij deelt de basisprincipes van het gebruik van Photoshop voor degenen die in korte tijd snel een overzicht willen. In tegenstelling tot andere Photoshop-lessen die online beschikbaar zijn, duurt deze online videocursus slechts 2,5 uur. Het biedt dat overzichtsinzicht om u op weg te helpen met Photoshop. De cursus bevat informatie over het navigeren door de software en het gebruik van de tools, zoals filters. Het bevat ook gratis oefen- en professionele projectdownloads om te verkennen en mee te werken. Deze cursus is gratis beschikbaar. Op Udemy omvatten gratis cursussen de videocursussen, maar alleen betaalde cursussen bevatten een certificaat van voltooiing en directe interactie met de instructeur. Als die functies belangrijk voor je zijn, kun je door Udemy betaalde Photoshop-lessen verkennen om een ​​groot aantal keuzes te vinden.
2. Behendigheid
Op Skillshare kun je een les volgen met de naam “Adobe Photoshop CC – Essentials Training Course”, die is onderverdeeld in een reeks van 89 korte lessen. Met meer dan 9 uur aan inhoud kunnen deelnemers diep in de vaardigheden en tools duiken die ze nodig hebben om het meeste uit Photoshop te halen. De cursus wordt geleid door Dan Scott, een Adobe Certified Instructor (ACI) die prijzen heeft gewonnen voor zijn Adobe-lessen. Het wordt geadverteerd als bedoeld voor beginners die geen eerdere ervaring hebben met Photoshop, of zelfs met fotografie of grafisch ontwerp. Door de reeks modules leren deelnemers hoe ze afbeeldingen kunnen bewerken met behulp van populaire technieken en moderne stijlen. U leert hoe u maskerafbeeldingen retoucheert. en leer meer over meer geavanceerde Photoshop-functies. Er zijn een aantal oefenbestanden beschikbaar die deelnemers samen met de lessen kunnen volgen en de geleerde technieken kunnen oefenen. Om toegang te krijgen tot Skillshare-lessen, moet u zich aanmelden voor een lidmaatschap met jaarlijkse of maandelijkse prijzen. Skillshare biedt echter een gratis proefperiode van 7 dagen, dus u kunt het bekijken.
3. AGI-opleiding
Het American Graphics Institute biedt online Photoshop-lessen in live-formaten zodat deelnemers een interactieve ervaring kunnen krijgen, naast hun persoonlijke lessen. Hun lessen zijn onderverdeeld in verschillende typen en intervallen om aan verschillende behoeften te voldoen. U kunt kennismakingslessen van 2 dagen, 4-daagse bootcamp-achtige lessen en 1-daagse seminars bekijken. De Photoshop-lessen van het American Graphics Institute kunnen eenmalig worden gevolgd of in certificaatreeksen, zoals Photoshop-certificering of grafische ontwerpcertificering. U kunt ook onderwerpgerichte klassen kiezen, zoals het retoucheren van foto’s, modeontwerp, kleurcorrectie of lagen. De instructeurs voor deze lessen zijn doorgelicht door het American Graphics Institute en hebben boeken en curricula geschreven die gespecialiseerd zijn in hun expertise. Als gevolg van de reputatie van de school en de certificaatopties, zijn de klassen meestal aan de prijzige kant, meer dan $ 500 of $ 600.
4. Photoshop CAFE
Als u op zoek bent naar meer specifieke Photoshop-lessen, heeft Photoshop CAFE een verscheidenheid aan online cursussen beschikbaar. Je kunt lessen vinden over retoucheren voor portretten en mode, dieren schilderen, films maken en digitale fotografie. Lessen bij Photoshop CAFE kosten overal van $ 25 tot $ 100, waarbij sommige gebundelde lessen meer dan $ 200 kosten. De instructeurs verschillen per klas, maar terwijl je door hun biografieën bladert, is hun expertise in een breed scala van industrieën echt indrukwekkend. Dit zijn digitale artiesten van over de hele wereld die kennis en passie voor Photoshop brengen. De lessen van Photoshop CAFE verschillen van andere die online worden aangeboden doordat ze meer op instructievideo’s lijken dan op interactieve lessen. Maar als er iets specifieks is dat u meer over Photoshop wilt weten of als u geïnteresseerd bent in het gebruik ervan in een specifiek vakgebied, zoals mode of fotografie, dan zijn deze tutorials misschien wat u zoekt.
5. LinkedIn leren
LinkedIn Learning, dat vroeger Lynda heette, heeft Photoshop-lessen, waaronder deze les “Tips, trucs en technieken voor Photoshop”. Het is beschikbaar voor $ 30 en wordt geleverd met oefenbestanden en een certificaat van voltooiing. Geadverteerd als zijnde voor zowel beginners als halfgevorderde deelnemers, omvat deze les alle tools en technieken die u nodig hebt om uw afbeeldingen te verbeteren. Het zou u moeten helpen met de “postproductie-workflow” – met andere woorden, het zou uw systemen sneller moeten laten werken en u uiteindelijk tijd moeten besparen. De klassenbeschrijving maakt bijvoorbeeld reclame voor populaire onderwerpen, zoals het verwijderen van donkere kringen onder de ogen, maar doet dit met technieken en trucs die efficiënt zijn en u tijd besparen. De instructeur is Richard Harrington, die een digitale videomaker is. Zijn andere LinkedIn-lessen omvatten cursussen over camera’s en andere beeldbewerkingssoftware.
6. CreativeLive
CreativeLive biedt onderdak aan een les genaamd “Adobe Photoshop CC: de complete gids”, die wordt geadverteerd als een van de meest populaire cursussen. Deze les is beschikbaar voor leden van de site voor $ 13 per maand, die dan ook toegang hebben tot al hun andere lessen, of je kunt deze les gewoon kopen voor $ 59. Dit is niet alleen een inleidende les. Het is echt een gids voor iedereen, van beginners tot ervaren Photoshop-gebruikers, om de functies en tools van Photoshop effectiever te gebruiken. Het is meer dan 25 uur aan inhoud in 21 lessen. Deelnemers kunnen in hun eigen tempo werken en hebben levenslang toegang tot de video’s. Onderwerpen zijn onder meer lagen, overvloeien, filters en kleuraanpassingen. Deelnemers krijgen ook toegang tot 70 cursusmateriaalbestanden om te oefenen en te implementeren.
7. Adobe
Adobe biedt zelf lessen aan voor degenen die hun producten beter en effectiever willen gebruiken. Ze willen natuurlijk dat mensen het meeste uit Photoshop halen en er optimaal gebruik van maken. Op de Adobe-website vindt u een reeks gedetailleerde Photoshop-zelfstudies die u door verschillende technieken leiden die u wellicht van het programma wilt leren. De meest inleidende optie heet ‘Aan de slag met Photoshop’. Deze gratis reeks video’s helpt u bij het leren kennen van Photoshop en de interface, het omgaan met en manipuleren van afbeeldingen, het retoucheren en vergroten of verkleinen van afbeeldingen, het toepassen van filters en het toevoegen van andere afbeeldingen of vormen, en het wijzigen van de kwaliteit van de afbeelding. Naast gedetailleerde video’s, uitgesplitst naar specifieke onderwerpen, bevat de tutorialserie ook schriftelijke beschrijvingen en instructies bij elke video. Je ziet een overzicht van wat elke video je leert, en een herinnering aan hoe je elke techniek uit de video moet doen, voor het geval je de details vergeet. De presentator van deze tutorials is Jan Kabili (je moet inloggen om haar LinkedIn-profiel te zien). Ze is een Adobe-teamlid en Adobe Photoshop, Lightroom en Elements-trainer die boeken over het onderwerp heeft geschreven en jarenlange ervaring heeft met het werken met en lesgeven in Adobe-software.
8. Phlearn
Phlearn is een platform voor het aanleren van creatieve vaardigheden in fotografie, lightroom en Photoshop. Een van hun kenmerkende cursussen heet “De beginnershandleiding voor Photoshop”, waarin alle basisbeginselen worden behandeld die u moet weten wanneer u met Photoshop begint. Deze les is een van de professionele lessen van Phlearn, wat betekent dat je een abonnement op hun platform nodig hebt om toegang te krijgen tot de inhoud. Het lidmaatschap kost $ 9,99 per maand of $ 99,99 per jaar en omvat toegang tot al hun professionele inhoud, evenals exclusieve toegang tot presets en honderden andere foto- en beeldbewerkingstools die je op ontwerpen kunt toepassen. Dit is een uniek element van Phlearn in wat ze hun abonnees bieden. “The Beginner’s Guide to Photoshop” wordt gehost door Phlearn-oprichter Aaron Nace. Hij startte Phlearn om het leren van creatieve vaardigheden toegankelijker te maken voor meer mensen en is gepassioneerd over het aanleren van deze vaardigheden op een leuke, boeiende manier. De les behandelt alle basisprincipes van Photoshop, inclusief hoe je Photoshop voor de eerste keer opent en navigeert en tools waarmee je aan de slag wilt. Vervolgens worden veel algemene onderwerpen behandeld, zoals gelaagdheid, maskering, selectiegereedschappen, beeldbewerking, retoucheren van foto’s en fotocompostering. Er is veel aandacht voor het verbeteren van fotografie, inclusief het retoucheren van de huid en het verscherpen van afbeeldingen. De cursus wordt geleverd met 46 video’s en meer dan 13 uur aan inhoud, evenals 51 voorbeeldafbeeldingen, vier voorbeeld Photoshop-bestanden en een pdf-handleiding.
9. Pluralsight
Op Pluralsight kunt u “Photoshop CC Fundamentals” gebruiken. Deze les is erop gericht u de basisinformatie te geven die u nodig heeft om gebruik te maken van de meest recente versie van Photoshop. Het beweert de basis te bieden die nodig is om een ​​goed begrip en vermogen op te bouwen om met Photoshop te werken, zodat u kunt blijven groeien in uw vaardigheden. Deze les wordt gegeven door Matthew Pizzi, die al meer dan 15 jaar Adobe Certified Instructor is, en directeur technologie bij Pluralsight. De les behandelt inleidend materiaal dat een beginner wil weten, zoals het openen van een bestand, evenals basishulpmiddelen zoals tools voor selecteren en bewerken, en lagen, maskeren, retoucheren en bijsnijden. Net als andere leerplatforms biedt Pluralsight zijn lessen aan via een abonnementsmodel. Lidmaatschappen van Pluralsight beginnen bij $ 29 per maand, met een gratis proefperiode van 10 dagen. Ze onderscheiden zich van hun concurrentie door gedetailleerde mogelijkheden te bieden aan professionals die met Photoshop en andere vaardigheden werken. Ze hebben paden en kanalen waarmee je kunt voortbouwen op de vaardigheden die je hebt geleerd en waarmee je kunt zien wat je hierna zou moeten leren. Ze hebben ook vaardigheidsbeoordelingen en interactieve elementen om u te helpen meer te leren.
10. GoSkills
U kunt op GoSkills een les volgen met de naam “Photoshop voor beginners”. Geadverteerd als een basisbasis voor diegenen die geïnteresseerd zijn in Photoshop, behandelt de klas de inleidende informatie die je nodig hebt om je op je gemak te voelen bij het gebruik van het programma en je te oriënteren terwijl je de tools verkent. De les bevat informatie over bewerken, ontwerpen en teksteffecten in meer dan 4 uur aan video-inhoud. De instructeur is Howard Pinsky (je moet inloggen op LinkedIn om toegang te krijgen tot zijn profiel), een Adobe Community Professional en online docent met meer dan tien jaar ervaring. Deze les is beschikbaar met een abonnementsmodel, voor het lidmaatschap van $ 29 per maand of $ 199 per jaar. Je hebt toegang tot de eerste 10 lessen voor een gratis proefperiode van 7 dagen om de cursus uit te proberen en te zien wat je denkt voordat je in de hele klas investeert.
Conclusie
Ben je klaar om in alle functies en tools van Photoshop te duiken om het meeste uit je fotografie en branding te halen? Er zijn veel Photoshop-lessen online beschikbaar om u op weg te helpen. Het constant verbeteren van uw vaardigheden kan u helpen uw online marketingspel te verbeteren en u te onderscheiden van uw concurrentie. Onthoud dat design maar één aspect van online marketing mag zijn. Als je hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van een strategie die het meeste uit je nieuwe ontwerpvaardigheden voor Photoshoot haalt, neem dan contact op met ons bureau. We helpen ook met SEO en betaalde advertenties.
Welke les ga je als eerste bekijken?

Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden

  • SEO – ontgrendel enorme hoeveelheden SEO-verkeer. Zie echte resultaten.
  • Contentmarketing – ons team maakt epische inhoud die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer trekt.
  • Betaalde media – effectieve betaalde strategieën met duidelijke ROI.

Boek een gesprek

Be the first to comment on "10 plaatsen om online Photoshop-lessen te volgen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*