15 bronnen, tips en voordelen voor loopbaan- en bedrijfscoaching

Als ondernemers en marketeers gaan we door manische hoogte- en dieptepunten. Het gaat een tijdje goed, dan volgen perioden van lage prestaties. Dit is normaal. Een manier om jezelf over de drempel heen te helpen, is met zakelijke coaching. De beste business coaches coachen je niet alleen in je bedrijf, maar coachen ook je leven als geheel. Dit bericht geeft een overzicht van de details van zakelijke coaching om u te helpen beter te begrijpen wat het is en om te bepalen of u er een nodig heeft voor uw digitale marketing.
Wat is bedrijfscoaching?
Bedrijfscoaches helpen ondernemers, managers, professionals en individuen te groeien als bedrijven en mensen. Ze staan ​​bekend om het bieden van eerlijk advies en advies op basis van persoonlijke ervaring en onderzoek. Er zijn veel soorten bedrijfscoaching, maar er is geen pasklare oplossing. U wilt het type zakelijke coachingdiensten vinden dat het meest bij uw bedrijf en uw doelen past.
Wat doet een bedrijfscoach?
Een businesscoach kijkt naar jou als individu. Dit is het grote verschil tussen een coach en een consultant. Een coach gaat naar je hele leven kijken: alle aspecten ervan. Ze zullen zich concentreren op uw prestaties, uw fouten en uw gedrag om u te helpen groeien als individu. Naarmate u zelf groeit, ontwikkelt u betere gewoonten die u kunt vertalen in bedrijfsgroei en geldelijk gewin. Je mag van de beste businesscoaches verwachten dat ze je zowel emotioneel als spiritueel uitdagen. Ze geven je eerlijke en soms brute feedback over je prestaties, en ze houden je verantwoordelijk voor je zakelijke en persoonlijke leven. Uw reden om een ​​businesscoach in te huren, past waarschijnlijk in een van deze scenario’s:

  1. U worstelt om uw bedrijf duurzaam van de grond te krijgen.
  2. U heeft een wegversperring bereikt en lijkt uw bedrijf niet naar een hoger niveau te kunnen tillen.

Ongeacht waar u zich op uw professionele reis bevindt, een businesscoach kan u helpen de doelen te bereiken die op u wegen.
6 voordelen van bedrijfscoaching
Bij bedrijfscoaching voor ondernemers, ondernemers of leidinggevenden draait alles om de voordelen. Iedereen wil voldoening zonder er moeite voor te hoeven doen. Het is belangrijk om te weten dat de beste businesscoaches veel van je vragen. Als je bereid bent om het werk te doen, zijn hier enkele van de voordelen die je zou kunnen ontvangen.
Verhoogd zelfbewustzijn
Een van de beste geschenken die we ooit in het leven kunnen krijgen, is zelfbewustzijn. Als we ons bewust zijn van onze sterke en zwakke punten, wordt het voor ons zoveel gemakkelijker om te profiteren van waar we goed in zijn en om het meeste uit elke stap te halen. In plaats van ons te concentreren op onze zwakke punten, ons er zorgen over te maken en onszelf te minimaliseren, zou bedrijfscoaching ons moeten leren ons te concentreren op waar we goed in zijn en daar dubbel op te focussen. Zakelijke coaches kunnen je helpen het vuur in jezelf te vinden om de dingen na te jagen die je wilt, en gaandeweg realiseer je je misschien dat je de hele tijd de verkeerde dingen hebt gedaan.
Meer zelfvertrouwen
Business coaching leert je zelfverzekerder te zijn. De taak van een coach is niet om je naar beneden te halen, maar om je op te tillen en je te helpen beseffen dat je beter bent dan je dacht. Soms zijn een laag zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld de enige dingen die je tegenhouden. Soms hebben we iemand nodig die ons in de versnelling zet en ons vertelt dat we de taak kunnen volbrengen die ons al zo lang plaagt. Soms hebben we echter ook iemand nodig die ons een gezonde dosis realiteit geeft. Zelfvertrouwen gaat niet altijd over ons optillen en ons vertellen hoe geweldig we zijn. De beste businesscoaches vertellen het ons ook als ze denken dat we een slechte keuze maken. Je kunt met vertrouwen doorgaan, wetende wat je doet is het beste voor je, en wat er ook gebeurt, het komt goed, want je bent in staat om alles aan te pakken. Dat is vertrouwen.
Comfort buiten je comfortzone
Een gebied waar veel ondernemers en marketeers in vallen, is een staat van comfort. U bereikt een punt waarop het goed gaat met uw bedrijf, u hoeft zich niet meer zo druk te maken en u kunt comfortabel leven van het geld dat u verdient. Dat klinkt geweldig als je nog niet op dat punt bent, maar net als al het andere wordt het oud. Weinig ondernemers zijn hier tevreden mee omdat ze gewend zijn aan de drukte en het najagen van hun dromen. Als je bereikt waar je zo hard voor hebt gewerkt, is het gemakkelijk om angstig te worden voor het volgende.
Meer duidelijkheid over uw richting
Op minder van een mentaliteitsmerk, business coaches gaan je natuurlijk helpen met het bedrijf zelf. Soms helpt het om iemand van buitenaf naar uw bedrijfsvoering, financiën, HR en alles te laten kijken. Ze zullen dingen zien die je mist in de dagelijkse loopgraven van het runnen van een bedrijf. Een businesscoach kan u helpen knelpunten in uw proces te identificeren en u een duidelijk en beknopt plan geven voor wat u de komende 3, 6, 9 en 12 maanden moet doen. Deze duidelijkheid is belangrijk omdat u precies weet wat u moet doen. Het betekent niet dat als je die dingen doet, je zeker enig resultaat zult behalen, maar de duidelijke doelen zijn waar het om gaat. Business coaching helpt je bewust te worden van de dingen die je anders misschien niet had gezien. Een mooi voorbeeld is bij ondernemers die alles zelf willen doen. De ‘freelancer’-mentaliteit is moeilijk te doorbreken omdat het individu zo gewend is om alles alleen te doen, dat ze bang zijn om een ​​deel van die controle los te laten. Bedrijfscoaches kunnen freelancers helpen om minder ‘in hun bedrijf’ en meer ‘aan hun bedrijf’ te werken. Als je het vanuit dat perspectief bekijkt, wordt het gemakkelijker om de nodige veranderingen aan te brengen.
Verhoogde productiviteit
Productiviteit is een van de belangrijkste redenen waarom mensen zakelijke coaches inhuren. Iedereen heeft het gevoel dat er enkele magische geheimen zijn om je productiviteit te verhogen, maar dat is meestal niet het geval. Het is vaak iets veel eenvoudiger dan je denkt. Een businesscoach kan je helpen om een ​​gezond schema te krijgen en de juiste gewoontes te ontwikkelen. Als u een bedrijfseigenaar of marketeer bent en niemand over uw schouder meekijkt en u zegt dat u van 9 tot 5 moet werken, kan het een stuk moeilijker zijn om dingen voor elkaar te krijgen. Het draait allemaal om gewoontes. Stel dat u er een gewoonte van kunt maken om elke dag op hetzelfde tijdstip op uw werk te verschijnen, perioden voor werk af te sluiten, korte pauzes te nemen en afleiding te beperken. In dat geval zul je het veel gemakkelijker hebben om je doelen te bereiken, wat doorsijpelt en invloed heeft op veel van de andere voordelen van het inhuren van een businesscoach.
Betere verantwoording
Dit zou een van de belangrijkste stukjes van de succespuzzel kunnen zijn. Als je niet de discipline hebt om jezelf een tandje bij te steken, te werken wanneer niemand je dat zegt, en jezelf verantwoordelijk te houden, zul je het waarschijnlijk moeilijk krijgen als ondernemer. Velen van ons hebben niet de discipline en hebben iemand nodig die ons helpt de juiste gewoonten te ontwikkelen. Het duurt slechts ongeveer 66 dagen om een ​​nieuwe gewoonte te ontwikkelen, dus als je iets meer dan twee maanden kunt doen, zou het gemakkelijker moeten zijn om eraan vast te houden. Als je eenmaal die eerste basis hebt gelegd, kun je jezelf trainen om verantwoordelijk te zijn voor je acties. Een ding dat ik in de loop der jaren heb ontdekt, is dat ik tegen mezelf zeg: “Ik wil trots op mezelf zijn.” Het is misschien een beetje ijdel, maar denk er eens over na: hoe voel je je als je de hele dag doorgaat, minder bereikt dan je hebt gezegd en dingen uitstelt tot morgen? Je voelt je waarschijnlijk niet zo goed over jezelf. Het tegenovergestelde wordt gezegd voor de dagen dat je barrières doorbreekt, alles aanpakt en wegloopt met een voldaan gevoel. Je voelt je niet te stoppen.
4 tips voor het vinden van een effectieve bedrijfscoach
Als het gaat om het vinden van een businesscoach, moet je de juiste persoon kiezen. Deze persoon of dit team moet aansluiten bij uw doelen, niche en perspectief op het leven en uw bedrijf.

  • Match ze met uw niche: U wilt zakelijke coaching van een professional die de uitdagingen van uw unieke branche begrijpt. Als de businesscoach die je inhuurt geen echte ervaring heeft, haal je misschien niet het maximale uit hem.
  • Zorg ervoor dat hun filosofie op één lijn ligt: We hebben allemaal een bepaalde levensfilosofie met betrekking tot ethiek en overtuigingen. U zou dat nooit moeten veranderen voor succes in het bedrijfsleven. Als de zakelijke coaching die u ontvangt, beledigt of beledigt wat u gelooft, moet u waarschijnlijk iemand anders zoeken.
  • Lees recensies: Zorg ervoor dat de coach die je inhuurt een sterke online reputatie en aanwezigheid heeft. Het bekijken van beoordelingen van andere mensen is een geweldige manier om inzicht te krijgen in hoe uw ervaring zal zijn.
  • Bepaal vooraf je doelen: Voordat u een bedrijfscoach inhuurt, moet u doelen voor ogen hebben, of deze nu van toepassing zijn op marketing, SEO, trefwoordonderzoek of mindset. Wat uw doelen ook zijn, de businesscoach die u inhuurt, moet naar hen luisteren en rekening houden met wat u wilt.

Platforms en bronnen voor bedrijfscoaching
Naarmate business coaching blijft groeien, komen er steeds meer tools en middelen beschikbaar. Als u geïnteresseerd bent in het ontvangen van coaching in uw bedrijf of leven, zijn hier enkele van de beste beschikbare platforms.
Interview Kickstart

Interview Kickstart is een onderdeel van de trend “kenniscoaching”. Het platform leert programmeurs hoe ze technische interviews moeten afhandelen en heeft mensen geholpen bij het vinden van banen voor bedrijven als Amazon en Netflix. Dit heeft ertoe geleid dat mensen het hebben opgemerkt: de interesse in het bedrijf is de afgelopen vijf jaar met maar liefst 2700 procent gegroeid.
Kampioenen bouwen
Dit platform biedt trainers, evenementen en teamworkshops om eigenaren en managers van kleine bedrijven te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Het bedrijf bestaat al 25 jaar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over reputatie en social proof. Ze breken elk aspect van je leven af, van het persoonlijke tot het zakelijke.
Melinda Emerson
Melinda Emerson wordt beschouwd als Amerika’s grootste expert op het gebied van kleine bedrijven en biedt een heleboel geweldige bronnen voor vrouwelijke ondernemers en bedrijfseigenaren. Ze heeft informatie over hoe u uw sociale media kunt laten groeien, uw bedrijf op de markt kunt brengen en ook de saaie financiële kant van zaken kunt begrijpen. Zij kan u helpen uw bedrijf van de grond te krijgen of naar een hoger niveau te tillen.
CEO van je leven

Ik ben een grote fan van bedrijfscoaches die een geweldige manier vinden om het zakelijke en persoonlijke leven samen te smelten in één programma, en Melissa Dawn heeft dit goed gedaan. Ze richt zich op uw spiritualiteit en persoonlijke leven om u te helpen niet alleen de beste CEO van uw bedrijf te worden, maar ook de beste CEO van uw leven.
Mike

Ik bied veel geweldige bronnen om u te helpen met uw SEO, contentmarketing en betaalde advertenties. Als je het gevoel hebt dat je het grootste deel van je bedrijf op orde hebt, maar een beetje hulp nodig hebt bij je marketingcampagnes, dan kunnen we je daarbij helpen.
Loopbaan-, executive- en bedrijfscoaching: veelgestelde vragen
Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over business coaching en het inhuren van een coach. Hoeveel kost bedrijfscoaching? De kosten van zakelijke coaching kunnen sterk variëren van $ 100-1.000 per sessie. Het hangt van veel factoren af, zoals de vraag van de coach en het niveau van personalisatie dat in het coachingprogramma wordt gestopt. Hoe start je met bedrijfscoaching? Als je met business coaching wilt beginnen, zijn er veel manieren om aan de slag te gaan. Veel mensen in veel verschillende industrieën zijn op zoek naar hulp. Welke diensten bieden business coaches aan? Het inhuren van een businesscoach is als het hebben van een partner, dus de businesscoach moet de diensten aanbieden die je het meest nodig hebt. Ze moeten een geïndividualiseerd plan opstellen dat aan uw behoeften voldoet. Hoe is het eerste gesprek met een business coach? Tijdens uw eerste sessie met een bedrijfscoach zullen ze waarschijnlijk praten over uw behoeften, problemen, pijnpunten en doelen om een ​​strategie op maat te maken om u te helpen.

Conclusie van de gids voor bedrijfscoaching
Wie je ook bent, we hebben allemaal wel eens hulp nodig om onszelf weer op het goede spoor te krijgen. Of u nu probeert uw team beter te managen, productiever te zijn of uw budget efficiënter te optimaliseren, de beste bedrijfscoaching helpt u de doelen te bereiken die op u hebben gewogen.
Heb je al eens een businesscoach ingehuurd? Zo ja, wat is de belangrijkste reden?

Bekijk hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden

  • SEO – ontgrendel enorme hoeveelheden SEO-verkeer. Zie echte resultaten.
  • Contentmarketing – ons team maakt epische inhoud die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer trekt.
  • Betaalde media – effectieve betaalde strategieën met duidelijke ROI.

Boek een gesprek

Be the first to comment on "15 bronnen, tips en voordelen voor loopbaan- en bedrijfscoaching"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*