5 manieren waarop e-commercebedrijven BrickSeek kunnen gebruiken om de verkoop te verhogen

Ik hoop dat je deze blogpost met plezier leest. Als u wilt dat mijn team alleen uw marketing voor u doet, klik dan hier. Als je van BrickSeek hebt gehoord, weet je waarschijnlijk dat het een krachtig hulpmiddel is voor consumenten, waarmee ze voorraad kunnen opsporen en de beste deals bij grote retailers kunnen vinden. Maar als je eenmaal onder de oppervlakte krabt, zul je ontdekken dat BrickSeek veel meer inhoudt. Verre van alleen een klantgerichte app, heeft het e-commercebedrijven veel te bieden. In deze gids ga ik uitleggen hoe e-tailers BrickSeek nu kunnen gaan gebruiken om hun verkoop en inkomsten te vergroten.
Wat is BrickSeek?
Ik heb eerder geschreven over BrickSeek’s functieset en hoe consumenten deze kunnen gebruiken om verborgen voorraadverkopen te vinden, dus voor een meer diepgaande uitleg van de app, bekijk mijn vorige artikel. Om een ​​kort overzicht te geven: BrickSeek begon in 2014 als een webapplicatie waarmee LEGO-verzamelaars populaire sets online en in de winkel kunnen opsporen. Daarna vertakte het en gebruikte dezelfde technologie om gebruikers te helpen bij het vinden van voorraadniveaus, verkoop- en opruimingsdeals bij enkele van de grootste retailers van het land, waaronder:

 • Amazone
 • Beste koop
 • Lowe’s
 • Macy’s
 • Kantoordepot
 • Doelwit
 • Walmart

Waarom zouden e-commercebedrijven BrickSeek moeten gebruiken?
Dezelfde dingen die BrickSeek zo’n handig hulpmiddel voor consumenten maken, maken het ook een potentieel onschatbare bron voor online retailers. Denk er over na. Zou je niet graag willen weten:

 • Hoeveel van een bepaald product hebben uw grootste rivalen op voorraad?
 • Hoeveel vragen andere merken voor een specifiek artikel?
 • Welke producten worden afgeprijsd en op welke locaties?
 • Welke producten trekken de meeste belangstelling van het winkelend publiek?

Al die informatie en nog veel meer vind je op BrickSeek. Met andere woorden, het kan een onmisbare bron van concurrentie-informatie zijn als u weet hoe u het intelligent moet gebruiken. Het is bijna alsof je je eigen netwerk van spionnen hebt in de magazijnen van je rivalen. Wie wil dat niet?
Manieren waarop e-commercebedrijven BrickSeek kunnen gebruiken om inkomsten en verkopen te verhogen
Als je een e-commerce winkeleigenaar bent, zijn hier een paar manieren waarop je BrickSeek in je bedrijf kunt gebruiken:
1. Gebruik BrickSeek om u te helpen bij het bepalen van uw prijzen
Verkoopt u dezelfde producten als uw rivalen? Dan is het van vitaal belang dat u uw prijsstelling goed krijgt. Immers, 91 procent van de consumenten zegt dat de productprijs van invloed is op hun online aankoopbeslissingen, vóór factoren als gratis verzending (78 procent), merkvoorkeur (65 procent) en aanbevelingen van vrienden en familie (60 procent). Stel uw prijzen te laag in en u verdient niet genoeg marge, wat ten koste gaat van uw winst. Stel ze te hoog in en u zult niet genoeg verkopen genereren. Zorg dat ze precies goed zijn en u bent in een goede positie om de verkoop en inkomsten te verhogen. Dat is waar BrickSeek om de hoek komt kijken. Zoek eerst naar de voorraadeenheid (SKU) of universele productcode (UPC) van een product. Je kunt dit vinden via de website van de betreffende winkelier of door de ingebouwde SKU-zoeker van BrickSeek te gebruiken: voer vervolgens een zoekopdracht uit op de SKU, met behulp van een postcode die overeenkomt met een gebied dat je bestrijkt, om alle prijzen te zien informatie voor uw gekozen product. Nu weet u hoeveel u kunt betalen.
2. Gebruik BrickSeek om goedkoop materiaal te kopen
Het feit dat u producten aan consumenten verkoopt, betekent niet dat u alleen een B2C-bedrijf bent. Uw producten moeten immers ergens vandaan komen. Als u een deel van uw eigen productie doet, moet u ook uw eigen materialen inkopen. In die gevallen heb je eenvoudig toegang tot BrickSeek alsof je een consument bent, door de app te gebruiken om groothandelsprijzen op te sporen voor de producten en materialen die je nodig hebt.
3. Bespaar tijd bij het controleren van de winkelvoorraad
Zoeken naar de beste prijzen voor te verkopen producten is een tijdrovende onderneming. BrickSeek helpt je om het sneller te doen, omdat je snel de voorraad van veel verschillende retailers kunt controleren. Voer gewoon de SKU of UPC in met dezelfde stappen die ik eerder heb beschreven, voer een relevante postcode in en klik vervolgens op “Voorraad controleren” om onmiddellijk voorraad- en prijsinformatie van een bepaalde winkelier voor een specifiek product te zien:

4. Ontdek populaire verkopers
Het runnen van een succesvol e-commercebedrijf hangt voornamelijk af van het kennen van de juiste producten om te verkopen. Dit is iets anders waar BrickSeek je mee kan helpen. Door de voorraad te controleren van de retailers die het platform ondersteunt, kunt u trends kiezen in producten die snel bewegen. Dat is een indicatie van welke producten u zou moeten overwegen te verkopen.

5. Markttrends volgen
Het geheim van succes en een lang leven in de e-commerce-industrie is het begrijpen van markttrends. Dat is waar BrickSeek’s beste productzoekfunctie om de hoek komt kijken. Door de producten te observeren waar uw klanten vaak naar zoeken, kunt u anticiperen op trends in uw niche. Door markttrends te volgen, kunt u op gegevens gebaseerde beslissingen nemen om u te helpen voorop te blijven lopen en uw concurrenten voor te blijven.

Veelgestelde vragen over BrickSeek
Is BrickSeek.com legitiem? Ja, BrickSeek is een legitiem hulpmiddel voor het vinden van prijsinformatie en voorraadniveaus, zoals blijkt uit de A-rating van het Better Business Bureau. Hoe nauwkeurig is BrickSeek? Hoewel het absoluut legitiem is, is BrickSeek niet altijd 100 procent nauwkeurig, zoals bij elke tool van derden. De site geeft vrijelijk toe dat retailers inventaris- of prijsverschillen tussen BrickSeek en ‘het echte leven’ niet zullen respecteren. Hoe vaak wordt BrickSeek geüpdatet? Alle inventarisinformatie die via BrickSeek’s inventariscontrole wordt verstrekt, wordt in realtime verzameld wanneer u een zoekopdracht uitvoert. Is er een app voor BrickSeek? Op het moment van schrijven bevindt de BrickSeek-app zich in bètatest en is alleen beschikbaar voor Premium- en Extreme-leden. Met andere woorden, je hebt er momenteel geen toegang toe zonder een betaald BrickSeek-account. Als u een betalende abonnee bent, kunt u hier toegang tot de Android- of iOS-apps aanvragen.
BrickSeek voor e-commercebedrijven Conclusie
In minder dan een decennium is BrickSeek veranderd van een eenvoudig, niche-instrument voor het vinden van obscure LEGO-sets tot een potentieel massamarkt-app die enorme waarde biedt voor zowel consumenten als retailers. Dat is een transformatie! Gebruik BrickSeek intelligent en je kunt unieke inzichten krijgen over je grootste rivalen, die je op hun beurt kunnen helpen:

 • stel concurrerende prijzen in
 • haal voordelige prijzen op voor grondstoffen en producten
 • begrijpen wanneer andere retailers moeite hebben om toegang te krijgen tot voorraad van belangrijke productlijnen
 • erachter te komen of een nieuw product de moeite waard is om te verkopen op basis van de interesse van de consument
 • blijf op de hoogte van trends in uw markt

Het beste van alles is dat BrickSeek nog steeds relatief onderbenut is bij e-commercebedrijven. Door te leren hoe u het voor uw merk kunt laten werken, kunt u zich positioneren om uw concurrentie te verslaan.
Wat zijn volgens jou de grootste redenen voor retailers om BrickSee te gaan gebruiken?

Bekijk hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden

 • SEO – ontgrendel enorme hoeveelheden SEO-verkeer. Zie echte resultaten.
 • Contentmarketing – ons team maakt epische inhoud die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer trekt.
 • Betaalde media – effectieve betaalde strategieën met duidelijke ROI.

Boek een gesprek

Be the first to comment on "5 manieren waarop e-commercebedrijven BrickSeek kunnen gebruiken om de verkoop te verhogen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*