7 van de beste pop-upscripts en plug-ins voor elk project

In de begindagen van het internet probeerden bedrijven hun advertenties en marketing te laten opvallen. Tripod, een webhost die al vroeg ter plaatse is, werd een toevluchtsoord voor zowel webmasters als bedrijfseigenaren – waardoor bedrijven hun homepages konden ontwerpen en advertenties op verschillende sites konden sponsoren. Bij een bizar ongeluk kocht een autobedrijf dat met Tripod adverteerde een banneradvertentie op een pagina die … beslist niet over auto’s ging. Iedereen probeerde het volgende grote ding te vinden en geld te verdienen met internet, maar op dat moment van pure angst bedachten de ontwerpers van Tripod het vervelende venster waar we allemaal naar toe zijn gekomen herkennen: de pop-upadvertentie. Laten we nu snel vooruitspoelen naar vandaag, en het internet dat we kennen. Advertentieblokkers en pop-upstoppers zijn vrijwel ingebakken in het DNA van onze browsers. Als marketeers en uitgevers moeten we deze barrières omzeilen en pop-upadvertenties gebruiken voor de krachtige advertentietool dat ze belangrijke CTA’s zijn en communiceren met ons publiek. Of het nu uw doel is om onze abonneeaantallen op te bouwen, een benijdenswaardige mailinglijst te creëren of een verstandhouding op te bouwen binnen uw gemeenschappen; hoe kun je beter hun aandacht trekken (en houden) dan pop-ups? Gelukkig is de vereiste voor een nieuw venster voor een pop-up uit de gratie geraakt en heeft de meer veelzijdige, lightbox-achtige (niet-blokkeerbare) pop-upadvertentie een thuis gevonden op bijna elke blogpagina en website.

De pop-ups van vandaag zijn niet alleen onopvallend, maar ze kunnen ook worden aangepast aan het ontwerp, de persoonlijkheid en de toon van uw site en alleen worden geactiveerd wanneer bepaalde gebeurtenissen hebben plaatsgevonden (zoals scrollen naar het einde van een artikel). van functies dient niet alleen om de pop-up als een meer geïntegreerd onderdeel van uw website te laten voelen, maar maakt het ook een meer welkome functie voor uw bezoekers door bij elke stap waarde toe te voegen. Met dat in gedachten zijn hier enkele van de beste gratis en premium pop-upscripts en plug-ins voor bijna elk type project.
jQuery modale pop-upadvertenties
JQuery-modelpop-ups zijn pop-ups die worden weergegeven als een overlay, waarbij de inhoud op de pagina meestal donkerder wordt, zodat de aandacht van de gebruiker volledig op het pop-upbericht wordt gericht. Ze variëren van eenvoudige ontwerpen tot complexe, aanpasbare schermen.
JQuery Super-kennisgeving ($ 9)

JQuery Super Notice combineert zowel strakke code als aantrekkelijke ontwerpen in één volledig aanpasbare interface. Geen JQuery-wizard? Geen probleem. Gebruik de meegeleverde generator om uw eigen ontwerp te maken met pictogrammen, knoppen, headerafbeeldingen en nog veel meer.
Facebook Verkeer Pop ($ 9)

Als je je volgers op Facebook wilt vergroten of premium producten achter een “like wall” wilt weggeven, is dit de pop-up voor jou. Veel bekende bedrijven testen hun promoties door een “like first voordat de promotie kan worden bekeken” aan te moedigen ” of “volg ons om mee te doen aan de sweepstakes” via hun website. Facebook Traffic Pop heeft vergelijkbare functionaliteit, maar kan ook worden aangepast om gebruikers de mogelijkheid te geven de pop-up te sluiten. Je kunt de pop-up ook uitstellen om te laten zien nadat een bepaald tijdsbestek is verstreken, waardoor dit een van de meest flexibele Facebook-pop-ups is die er zijn.
Pop-up productpresentatie ($ 6)

Met een grootte van slechts 2 kb maakt deze op jQuery gebaseerde pop-up het pronken met uw nieuwste producten gemakkelijk en zelfs mobielvriendelijk. Veeg eenvoudig naar links of rechts om de pop-up te bekijken of te sluiten. Bovendien kan de pop-up worden ingesloten in uw pagina of worden geactiveerd als een typische pop-over/lightbox.
YouTube/Vimeo-pop-up ($ 4)

Als je een video van YouTube of Vimeo wilt insluiten in plaats van je pop-up te gebruiken als een abonnementsformulier of aankondigingsgebied, maakt dit script het eenvoudig om dat te doen. Telkens wanneer een gebruiker op een element op je webpagina klikt (dat je definieert ) zoals een link of een afbeelding, verschijnt de video-pop-up. Het reageert ook op verschillende browserformaten en apparaten, waardoor het zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren is.
WordPress pop-upadvertenties
Als een van de meest populaire contentmanagementsystemen heeft WordPress geen tekort aan plug-ins die zijn ontworpen om de functionaliteit te verbeteren. Pop-ups zijn een van hun meest populaire typen plug-ins en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Met zoveel aanpasbaarheid en ingebouwde integratie met e-mailmarketingproviders, is het geen wonder dat zoveel website-eigenaren pop-upplug-ins kiezen om hun abonneebestand te laten groeien.
Dreamgrow Scroll-Triggered Box (gratis)

Je hebt waarschijnlijk die pop-ups gezien die verschijnen als je klaar bent met het lezen van een artikel. Deze volgende tool is niet anders. Het is ontworpen om uw aandacht te trekken op het exacte moment waarop u waarde van de site heeft ontvangen en waarschijnlijk overweegt u te abonneren. Deze pop-upstijl is gebruikt om de conversieratio’s in veel verschillende industrieën met succes te verhogen. Aanmeldingen voor nieuwsbrieven zijn slechts één CTA die kan worden gebruikt voor dit door scrollen geactiveerde vak. Deze tool kan ook worden gebruikt om het delen van sociale media aan te moedigen, gerelateerde producten weer te geven, een contactformulier in te vullen en nog veel meer. voor de kopie of het ontwerp van uw site. Er zijn vooraf gemaakte sjablonen beschikbaar, evenals de mogelijkheid om de doos aan te passen aan het ontwerp en de stijl van uw site. Je kunt optioneel ook toestaan ​​dat de box een bepaald aantal dagen verborgen blijft nadat de bezoeker hem heeft gesloten (omdat niemand met hetzelfde bericht gebombardeerd wil worden nadat hij of zij heeft geweigerd!) en de positie van de box bepaalt .
Hustle Pro ($ 5 per maand)

Hustle Pro is ontworpen door de ontwikkelaars van WPMUDev, een hoogwaardige WordPress-upgrade. Met de abonnementskosten van $ 5 per maand kunt u:

 • laat je e-maillijsten groeien
 • verhoog uw verkoopconversieratio’s
 • gebruik onbeperkt aanpasbare pop-ups, slide-ins en insluitingen

OptinMonster ($ 9-49 maandelijks)

OptinMonster is een geweldige allrounder, met een breed scala aan functies en abonnementsvoordelen. Het heeft een briljante, gebruiksvriendelijke interface en aanpasbare aspecten voor de perfecte lightbox-pop-up.
Wix Editor pop-upadvertenties

Het is ook vermeldenswaard dat als je een Wix-site hebt, je met de standaardeditor lightbox-pop-ups kunt toevoegen. Dit kan in 5 eenvoudige stappen:

 1. Klik op de knop “Toevoegen +” aan de linkerkant van de Editor.
 2. Klik op “Interactief”.
 3. Selecteer een lightbox-categorie.
 4. Sleep een lightbox-element naar je pagina.
 5. Klik op “Triggers instellen” en begin met het instellen van uw lightbox.

Wix biedt sjabloonpop-ups die u kunt aanpassen.
Squarespace pop-upadvertenties
Promotionele pop-ups op Squarespace zijn beschikbaar als premiumfunctie voor Business- en Commerce-abonnementen.
Google’s beleid inzake interstitial pop-ups
Als je vandaag de perfecte tool voor je site hebt gevonden, geweldig! Er is maar één ding om in gedachten te houden: zorg ervoor dat uw advertenties geen inhoud bevatten, vooral niet voor mobiele gebruikers. Het interstitial-beleid van Google zorgt er nu voor dat gebruikers website-inhoud zonder belemmeringen kunnen lezen. Als u zich niet aan deze regel houdt, kan uw website worden bestraft, waardoor organische leads worden verminderd en uw SERP-ranglijst wordt aangetast. Dit kan eenvoudig worden voorkomen door alleen pop-ups op grotere schermen (zoals tablets of desktopgebruikers) op te nemen.

Veelgestelde vragen over pop-upadvertenties [Note to Editor: Add WP Schema]

Wat zijn pop-upadvertenties? Pop-ups zijn advertenties die kunnen worden geprogrammeerd om op uw website te verschijnen op de momenten waarop uw publiek waarschijnlijk zal reageren op uw oproep tot actie. Ze zijn een handige marketingtool voor bedrijven die hun conversieratio willen verhogen door middel van krachtige aanbiedingen en opvallende advertenties. Hoe gebruik ik pop-upadvertenties? Sommige websitehosts, zoals Wix en Squarespace, hebben ingebouwde pop-upadvertentiefuncties in hun website-editors. Als u echter zelf host, kunnen pop-upscripts en plug-ins aan uw website worden toegevoegd om pop-upadvertenties te gebruiken. Wat zijn enkele goede tools voor pop-upadvertenties? In ons artikel over ‘7 geweldige pop-upscripts en plug-ins’ behandelen we enkele handige, downloadbare tools die kunnen worden gebruikt voor aanpasbare pop-upadvertenties. Ons voorgestelde assortiment is ontworpen voor elk budget. Wat is het gevaar van pop-upadvertenties? Vanaf 2017 introduceerde Google nieuwe regels die inhielden dat pop-upadvertenties de inhoud op mobiele webpagina’s niet mogen verdoezelen. Als deze regels worden genegeerd, kan Google een site bestraffen, wat leidt tot een daling van het websiteverkeer en de online zichtbaarheid.

Conclusie pop-upadvertenties
Pop-ups moeten altijd worden gebruikt als een voertuig, nooit als de “alles, alles” van uw promoties. Een pop-up alleen zal uw bezoekers niet plotseling in productgekke consumenten veranderen, maar wanneer ze samen met uw andere marketinginitiatieven worden gebruikt, zoals split-testen, bestemmingspagina’s en continue conversie-optimalisatie, kunnen ze hard werken om de best mogelijke gebruikerservaring te leveren. Pop-ups hebben immers zeker een lange weg afgelegd sinds de begindagen van het web.Welke is jouw favoriet? Heb je er een gebruikt die niet in deze lijst staat? Vertel het ons in de reacties!

Bekijk hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden

 • SEO – ontgrendel enorme hoeveelheden SEO-verkeer. Zie echte resultaten.
 • Contentmarketing – ons team maakt epische inhoud die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer trekt.
 • Betaalde media – effectieve betaalde strategieën met duidelijke ROI.

Boek een gesprek

Be the first to comment on "7 van de beste pop-upscripts en plug-ins voor elk project"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*