Advertentiegeheimen van grote merken die u kunt kopiëren om meer te verkopen [Free Webinar]

Ik hoop dat je deze blogpost met plezier leest. Als u wilt dat mijn team alleen uw marketing voor u doet, klik dan hier. Heeft u moeite om uw betaalde advertenties op te schalen? Of erger nog, heb je moeite om ze aan het werk te krijgen? Je ziet al deze grote bedrijven tonnen advertenties weergeven, sommige geven zelfs miljoenen dollars uit … als zij het kunnen laten werken, kan jij het ook, toch? Welnu, vandaag om 9.00 uur PST host ik een webinar waarin de advertentiegeheimen van de grote merken worden opgesplitst die u kunt kopiëren om meer te verkopen. Zorg er dus voor dat je je registreert, het is gratis.
Wat ga je leren?
Bij ons bureau, NP Digital, hebben we met bedrijven van elke omvang gewerkt… groot en klein. En we hebben veel coole, unieke strategieën geleerd die doorgaans alleen door de grotere bedrijven worden gebruikt. Maar wat interessant is, is dat deze strategieën ook goed werken voor kleinere merken met kleinere budgetten… maar ze gebruiken ze gewoon niet. Hier zijn enkele van de specifieke dingen die we je zullen leren:

  1. Er zijn bepaalde tijden van het jaar dat mensen meer uitgeven en het is in die periode gemakkelijker om meer geld te verdienen met uw advertenties. (We zullen precies uitsplitsen wanneer die tijden zijn.)
  2. Hoe advertenties te combineren met andere marketinginspanningen om een ​​betere ROI te genereren. (We zullen u die andere inspanningen laten zien en stap voor stap hoe u ze kunt implementeren.)
  3. Hoe u trends en benchmarks kunt gebruiken, zodat u betere beslissingen kunt nemen met uw advertenties.
  4. Verschillende mobiele strategieën die u kunt gebruiken die goed werken. Dit is belangrijk omdat de meeste internetgebruikers afkomstig zijn van mobiele apparaten.
  5. Tests die u kunt uitvoeren en die in het verleden effectief zijn geweest.

En de punten die ik hierboven noemde, zijn slechts krassen op de oppervlakte. Zorg er dus voor dat je je aanmeldt voor het gratis webinar.
Gevolgtrekking
Ik hoop je te zien op het webinar. Ik weet dat ik het voornamelijk heb over SEO, wat een geweldig marketingkanaal is, maar je moet ook overwegen om betaalde advertenties te gebruiken. Met betaalde advertenties kunt u sneller schalen en sneller resultaten zien. Het kost wat tijd om betaalde advertenties correct te laten werken, maar dat is waar het webinar van vandaag over gaat. En of u nu weinig tot geen geld uitgeeft aan advertenties of miljoenen, er zullen strategieën en tactieken zijn die u ten goede zullen komen. Zorg dus dat je je aanmeldt. Ik kijk ernaar uit om je vandaag te zien.
PS: Als je gewoon wilt dat mijn team deze hacks implementeert en je advertenties beheert, ga dan hierheen.

Bekijk hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden

  • SEO – ontgrendel enorme hoeveelheden SEO-verkeer. Zie echte resultaten.
  • Contentmarketing – ons team maakt epische inhoud die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer trekt.
  • Betaalde media – effectieve betaalde strategieën met duidelijke ROI.

Boek een gesprek

Be the first to comment on "Advertentiegeheimen van grote merken die u kunt kopiëren om meer te verkopen [Free Webinar]"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*