Beste domeinmakelaars – 2021 recensie

Openbaarmaking: deze inhoud wordt door lezers ondersteund, wat betekent dat we een commissie kunnen verdienen als u op enkele van onze links klikt. U begint een nieuwe site, u Google de domeinnaam om te zien of deze gratis is en u realiseert zich dat deze al door iemand anders is gebruikt. Jammer. Dit gebeurt vaker wel dan niet. Het aantal registraties van domeinnamen neemt jaarlijks toe met meer dan 14 miljoen. De kans dat een bepaalde domeinnaam wordt ingenomen, wordt dus alleen maar groter. Wat moet je doen als je echt een domeinnaam wilt die al is geclaimd? Wat kunt u het beste doen als u op een waardevol domein zit dat u wilt verkopen? U vindt de beste domeinmakelaar om aan een onderhandelingsplan te werken en namens u een eerlijke deal te sluiten. Hier duik ik in de beste domeinmakelaars die momenteel op de markt zijn en die u zullen helpen bij het verwerven – of verkopen – van een domein.
# 1 – GoDaddy Domain Brokerage – Het beste voor naamherkenning
Zelfs als je nog nooit een domeinnaam hebt gekocht, is de kans groot dat je al van GoDaddy hebt gehoord. Het is overal. Vandaar de naamsbekendheid. Met GoDaddy Domain Broker kunt u uw kansen vergroten om de aandacht van een potentiële domeinverkoper te trekken wanneer een van zijn agenten contact met u opneemt terwijl u anoniem blijft. Eenmaal gekoppeld aan een makelaar, zullen ze 30 dagen namens u bemiddelen om de best mogelijke deal te krijgen binnen het budget dat u kiest. Als de deal succesvol is, zorgt de vertegenwoordiger van GoDaddy voor een eenvoudig en veilig betalingsproces voor u en vergemakkelijkt de migratie van het domein naar uw account. Met andere woorden: u krijgt gemoedsrust. Wat het verkopen en kopen van digitaal onroerend goed betreft, kan ervoor zorgen dat u betrouwbare deals aangaat door samen te werken met een betrouwbare domeinmakelaar, een wereld van verschil kunnen maken. GoDaddy heeft meer dan 20 miljoen wereldwijde klanten met 20 jaar domeinervaring. Dit maakt hen tot een domeinmakelaar die naamsbekendheid en vertrouwen wekt. De experts weten het een en ander over het behalen van resultaten als het gaat om domeinbemiddeling.
Prijs
GoDaddy rekent een initiële adviseursvergoeding aan die begint bij $ 119,99. Afhankelijk van of ze succesvol zijn met het kopen van uw domein, krijgen ze dan 20 procent van de verkoop. Om aan de slag te gaan met GoDaddy Domain Brokerage, voert u hier uw domeinnaam in om contact op te nemen met een van hun agenten.
# 2 – VPN.com – Het beste voor het onderhandelen over deals voor grote domeinen
Als u op zoek bent naar een domeindeal die ver in de zes cijfers of hoger ligt, kan samenwerking met een beproefde domeinmakelaar zoals VPN.com zijn vruchten afwerpen. Het kan bogen op meer dan $ 65 miljoen aan domeintransacties en was verantwoordelijk voor de zevende grootste domeindeal in 2019. Wat VPN.com onderscheidt, is de goed afgeronde benadering van domeinbemiddeling. De service gebruikt Escrow.com voor de bescherming van betalingsverwerking en zorgt ervoor dat u gedurende het hele proces volledig anoniem blijft. VPN.com is een solide makelaarsoptie als u een zeer gewaardeerd domein wilt verwerven of verkopen.
Prijs
VPN.com brengt geen kosten vooraf in rekening. Wat de commissie betreft, brengen ze nooit meer dan 15 procent in rekening. U kunt een gratis domeinbeoordeling krijgen om aan de slag te gaan. Vul anders een korte vragenlijst in om een ​​eerste telefoontje van een makelaar te krijgen.
# 3 – Domeincabine – Het beste voor lage commissiekosten
Domain Booth heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van domeinnamen. Bovendien hebben ze ook meer dan $ 30 miljoen aan domeinnamen verkocht. Domain Booth is een go-to-makelaar voor premium-domeinnamen die in de top één procent staan. Een van de beste eigenschappen is dat het alleen geld verdient als het uw domein met succes verwerft of verkoopt. U kunt er dus zeker van zijn dat u geen geld investeert in een deal die misschien niet doorgaat. Dit maakt het gemakkelijker om een ​​domeinnaam te verkrijgen waarin u echt geïnteresseerd bent, zonder enige nadelen. Aan de andere kant maakt dit hen ook selectiever met de domeinen die ze besluiten te verkopen of te verwerven. De gederfde commissiekosten en nul kosten vooraf die u met Domain Booth zult ervaren, samen met hun jarenlange ervaring in de ruimte die waardevol kan blijken, maken het een van de beste domeinmakelaars die het waard zijn om naar te kijken. Ik raad aan om naar hun eerdere verkoop- en service-opties te kijken om te zien of ze goed aansluiten op uw domeinbehoeften. Als gerenommeerde en professionele site heeft u gemakkelijk toegang tot al deze informatie op hun site.
Prijs
Zodra ze een succesvolle deal hebben bereikt, bedraagt ​​de commissie van Domain Booth slechts 12,5 procent. En nogmaals, ze vereisen geen investering vooraf. Ga hier aan de slag met Domain Booth.
# 4 – Grit Brokerage – Het beste voor een makelaar met opmerkelijke verkopen
Ooit afgevraagd wie verantwoordelijk was voor de acquisitie van het domein ICE.com voor meer dan $ 3 miljoen? Zoek niet verder dan Grit Brokerage. Ze zijn ook verantwoordelijk voor de verkoop van domeinen zoals Panda.com, Doors.com en Partners.com. Domeinverkopen met één woord zoals deze onderscheiden Grit Brokerage als een domeinmakelaar met zeer opmerkelijke verkopen. Wat betekent dit voor jou? Een bewezen staat van dienst van verkoopmakelaars die hun spullen kennen en resultaten boeken. Je kunt al raden dat het bemiddelen van deals op hun selectie veel doorzettingsvermogen, doorzettingsvermogen en heel veel vaardigheid vereist om op te starten. Met Grit Brokerage weet u zeker dat u beide krijgt, of u nu een domein wilt kopen of verkopen.
Prijs
Neem voor meer informatie over hun prijzen contact met hen op via hun site, aangezien ze niet openbaar worden vermeld. Neem hier contact op met Grit Brokerage voor meer informatie.
# 5 – MediaOptions – Het beste voor uitgaande domeinbemiddeling
Als u specifiek een domein wilt verkopen, heeft u een krachtige domeinmakelaar zoals MediaOptions tot uw beschikking. Ze hebben te maken met topbedrijven die zeer waardevolle domeinnamen willen verwerven. En die van jou is misschien wel een van hen. MediaOptions heeft miljoenen domeindeals gesloten voor startups en grote bedrijven. Ze zijn verantwoordelijk voor een aantal opmerkelijke domeintransacties via Escrow.com. U kunt er dus zeker van zijn dat ze constant actief zijn en goed verbonden zijn bij de verkoop van waardevolle domeinnamen. In tegenstelling tot andere domeinmakelaars, stuurt MediaOptions geen onpersoonlijke massa-e-mails naar hun potentiële kopers. Ze nemen de telefoon op en nemen contact op met belangrijke potentiële klanten waarvan ze denken dat ze geïnteresseerd zijn in uw domein. Met andere woorden, ze doen al het verkopen voor u. Dit is waarschijnlijk de reden waarom ze kunnen bogen op een verkooppercentage van 80 procent op de domeinnamen die ze besluiten over te nemen, omdat ze selectief zijn met wie ze samenwerken. De combinatie van trackrecord, strategie en hoe betaalbaar het is als effectieve domeinverkoper, maakt MediaOptions een van de beste op het gebied van uitgaande domeinbemiddeling.
Prijs
MediaOptions brengt vooraf geen servicekosten in rekening. Er worden alleen kosten in rekening gebracht als ze uw domein hebben verkocht. En de verkoopcommissie is een betaalbare 15 procent zodra de deal wordt gesloten, met een minimum van $ 1.000. U kunt hier eenvoudig aan de slag met MediaOptions als u op zoek bent naar een kostbare domeinnaam voor de best mogelijke prijs.
Waar ik naar heb gekeken om de beste domeinmakelaars te vinden
Het gebruik van een domeinmakelaar om een ​​domein te verwerven (of te verkopen) heeft een aantal voordelen in plaats van te proberen het allemaal zelf te doen. Zij zorgen voor het grootste deel van de onderhandelingen en het papierwerk en zorgen voor extra domeinverbindingen die u gewoon niet hebt. Om nog maar te zwijgen, veel van de vaardigheden van een domeinmakelaar worden in de loop van de tijd verworven en zijn zeer waardevol omdat ze u twee dingen kunnen besparen: tijd en geld. Hier is een korte lijst van wat betrouwbare en effectieve domeinmakelaars over het algemeen van uw bord kunnen nemen:

  • Alle technische aspecten van wat er nodig is om een ​​domein volledig en succesvol aan u over te dragen zodra een deal is afgerond
  • Ervoor zorgen dat verkoopovereenkomsten worden nagekomen en volledig veilig worden nagekomen via de juiste platforms
  • Dien als een willekeurige derde partij die uw belangen als koper of verkoper behartigt
  • Geeft u prijsadvies op basis van marktwaarde en vraag
  • Versnel het proces van het kopen of verkopen van een domein
  • Zoek de contactgegevens van een geregistreerd domein wanneer informatie niet openbaar beschikbaar of gemakkelijk toegankelijk is

Het is niet verwonderlijk dat een domeinbemiddelingsdienst die al het bovenstaande biedt, uw beste keuze is om uw droomdomein te bemachtigen of te verkopen. Hoewel sommige makelaars met een breed scala aan domeinen kunnen werken, zijn anderen gespecialiseerd in specifieke soorten domeinen, extensies of deals die misschien niet zijn wat u zoekt. U moet beslissen of u in de toekomst wilt werken met een nichedomeinmakelaar in plaats van met een meer algemene serviceprovider. Om nog een stap verder te gaan, volgen hier nog een paar dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u op zoek bent naar een effectieve domeinmakelaar.
Anonimiteit
Als potentiële koper van een domein wilt u om een ​​aantal redenen misschien niet dat uw identiteit bekend wordt gemaakt wanneer u informeert naar de mogelijke verkoop van een geregistreerd domein. Een goede domeinmakelaar geeft u de mogelijkheid om gedurende het hele proces anoniem te blijven, zelfs als de verkoop niet doorgaat. Als domeinkoper met een bedrijf kan dit een doorslaggevende factor zijn wanneer u een geregistreerd domein verhandelt. Uw gevoelige informatie hoeft niet openbaar te worden gemaakt als u dat niet wilt. Maar u moet ervoor zorgen dat uw makelaar dit garandeert als onderdeel van hun makelaarsdienst.
Toegankelijkheid
Verschillende domeinmakelaars brengen verschillende kosten in rekening. Wanneer u een domeinmakelaar inschakelt om namens u te werken, is het een goed idee om te vergelijken welk percentage van de verkoop ze u in rekening brengen en de waarde die ze bieden voor wat ze aanrekenen aan andere serviceproviders.
Naamherkenning
Veel domeinmakelaarsdiensten, zoals GoDaddy, maken gebruik van naamherkenning om het verwerven van een domein gemakkelijker te maken. Met naamherkenning zorg je voor de meeste kans op een reactie van de domeineigenaar, wat uiteindelijk kan leiden tot een verkoop. Sommige domeinbemiddelingsdiensten zijn herkenbaarder dan andere, dus het kan een factor zijn bij het bepalen van wie u namens u wilt vertegenwoordigen en contact wilt opnemen. Afhankelijk van uw unieke situatie kan naamsbekendheid een bijkomend voordeel zijn. En nauw verwant aan naamsbekendheid zijn alle waardevolle connecties die de makelaars hebben.
Onderhandeling en expertise
Als u een domein met een waarde van duizenden of mogelijk miljoenen dollars wilt kopen of verkopen, moet u met een vergrootglas naar hun onderhandelingsproces, geschiedenis en expertise op het gebied van domeinbemiddeling kijken. Dezelfde makelaar die u pinkandbluerocks.com zou kunnen bezorgen, is misschien niet de beste om u te helpen gewilde domeinen van één woord zoals coffee.com of cars.com te verwerven. Vragen zoals welke succesvolle domeindeals ze in het verleden hebben gesloten en of ze een herhaalbaar trackrecord hebben, kunnen u helpen de juiste makelaar te vinden.
Gevolgtrekking
Een effectieve domeinmakelaar maakt het proces van het verwerven of verkopen van een domein een fluitje van een cent. Laten we eerlijk zijn, het succesvol verkopen of kopen van een domein kan veel vooraf werk vergen. Nadat u heeft onderzocht welke domeinnaam u wilt en zeker weet dat deze al is geregistreerd, is de volgende stap om te kijken welke domeinmakelaar bij u past. Zoals ze zeggen, zijn domeinmakelaars niet allemaal gelijk gemaakt. Hier is een kort overzicht van de domeinmakelaars die ik aanbeveel en die ik hier heb besproken: Nu wil ik graag van je horen. Zijn er domeinmakelaars met een geweldige ervaring die het vermelden waard is? Laat het me weten in de comments. Ik luister! Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden

  • SEO – ontgrendel enorme hoeveelheden SEO-verkeer. Zie echte resultaten.
  • Contentmarketing – ons team maakt epische inhoud die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer trekt.
  • Betaalde media – effectieve betaalde strategieën met duidelijke ROI.

Boek een gesprek

Be the first to comment on "Beste domeinmakelaars – 2021 recensie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*