Een gratis, online digitale marketing- en verkoopbijeenkomst voor kleine bedrijven

Ik hoop dat je deze blogpost met plezier leest. Als u wilt dat mijn team uw marketing voor u doet, klik dan hier. Ik ben zo verheugd om mijn Digital Marketing and Sales for Small Business Online Summit op 23 februari aan te kondigen, een gratis summit die zich richt op digitale marketingstrategieën voor kleine en middelgrote bedrijven. Volgens Small Business Trends heeft 32 procent van de kleine bedrijven geen budget voor contentmarketing. Dat is een enorme gemiste kans voor kleine en middelgrote bedrijven die bewustmakingsmogelijkheden, leads en conversies zouden kunnen opbouwen via zoekopdrachten en sociale media. Ik heb grote en kleine bedrijven geholpen hun online marketingstrategieën te maximaliseren, leads te genereren en conversies te verhogen via strategische SEO, effectieve e-commercesites, waardevolle inhoud en effectieve e-mailmarketingcampagnes. Ik verzamel het beste van het beste uit mijn teams. Ze leren je essentiële digitale marketingvaardigheden, zoals:

  • Hoe platforms zoals YouTube en Facebook kunnen worden gebruikt om het genereren van leads te vergroten;
  • Hoe u veelvoorkomende SEO- en contentfouten kunt oplossen;
  • Hoe u een voorsprong kunt nemen op de concurrentie via lokale SEO; en
  • Hoe u e-mailmarketing op de juiste manier gebruikt.

Wanneer u zich aanmeldt voor de gratis summit, krijgt u toegang tot alle acht lezingen om uw kleine bedrijf online te laten opvallen en de verkoop te stimuleren. Ik heb ook een schat aan informatie verzameld in lessen en casestudy’s die ik niet kan wachten om te delen. Bovendien krijgt u de kans om ons team uw website te laten analyseren en deskundige aanbevelingen te doen.
NP Summit-sessies die u niet wilt missen
Onze summit-sessies zijn afgestemd op de uitdagingen waarmee kleine en middelgrote bedrijven worden geconfronteerd. Hier is een samenvatting van de vaardigheden en strategieën die u gedurende de dag zult leren. De sessies beginnen om 11.00 uur PST en gaan door tot in de middag.
Verander uw idee in een echt bedrijf: 10 stappen van nul naar honderden verkoopkansen met een solide digitale strategie
Ik trap de top af door je te leren hoe je je eigen digitale verkoopstrategie kunt samenstellen. Of je nu geen digitale strategie hebt of je huidige strategie een beetje stagneert, deze sessie helpt je om de verkoop online op gang te brengen.
Gerelateerde Links
5 e-mailcampagnes om uw verkooprecord van vorig jaar te verbreken
Vignesh Kumar, VP van e-mailmarketing bij NPAccel, zal u door vijf strategieën leiden die uw e-mailmarketing naar een hoger niveau tillen.
Gerelateerde Links
Hoe lokale SEO te verpletteren: laat uw gras er groener uitzien dan dat van uw buren
Wist u dat 97 procent van de mensen via online bronnen meer te weten komt over een lokaal bedrijf? Matthew Santos, VP van producten en strategie bij NPAccel, laat je zien hoe je de kracht van lokale SEO kunt gebruiken om mensen te helpen je online te vinden.
Gerelateerde Links
De grootste SEO-fouten van kleine bedrijven en 3 eenvoudige regels om uw campagne te verbeteren
Optimaliseren voor SEO is meer dan een zoekwoord kiezen en dit in een stukje inhoud stoppen. Kelsey Jones, hoofdredacteur bij Mike en SEO-contentstrateeg, onderzoekt de meest voorkomende SEO-fouten die kleine bedrijven schaden – en laat zien hoe je ze kunt oplossen.
Gerelateerde Links
YouTube voor kleine bedrijven: hoe u video’s kunt gebruiken om gekwalificeerde kansen voor uw bedrijf te stimuleren
Video is een krachtig hulpmiddel om het bewustzijn te vergroten en leads te genereren, en YouTube is na Google de meest bezochte site. Onze interne specialist, Carlos Magno, laat zien hoe u YouTube-video’s toevoegt aan uw digitale marketingstrategie.
Gerelateerde Links
Hoe u het meeste uit uw geld kunt halen met Facebook-advertenties
Brooke Weller, VP van betaalde media bij NPAccel, zal u laten zien hoe u uw betaalde advertentiestrategie op Facebook kunt maximaliseren met behulp van de tools die beschikbaar zijn via Facebook Business.
Gerelateerde Links
Hoe we de blog van Mike Brazil met bijna 200% in 5 maanden hebben gegroeid + optimalisaties die u vandaag op uw website kunt gebruiken
Tot slot leidt Pedro Carvalho van Mike Brazilië u door een casestudy van ons eigen succes bij het verhogen van organisch verkeer en deelt hij tips die u meteen op uw eigen site kunt toepassen.
Gerelateerde Links
NP Summit 2021-luidsprekers
Ik heb een team van digitale marketingspecialisten van Ubersuggest, Mike.com en NPAccel verzameld om hun expertise met u te delen. Dit is van wie je kunt verwachten dat ze horen.

Mike
Medeoprichter bij NP Digital, Crazy Egg, Hello Bar & Ubersuggest
Mike is een van The Wall Street Journal’s top influencers op internet. Hij is een New York Times bestsellerauteur en heeft tientallen grote bedrijven geholpen te groeien door middel van meer succesvolle marketingstrategieën, waaronder Airbnb, Microsoft en NBC. Als voormalig eigenaar van een klein bedrijf is hij gepassioneerd om kleine bedrijven te helpen slagen.

Vignesh Kumar
Email Marketing Consultant bij NPAccel
Vignesh is een expert in e-mailmarketing en betaalde advertenties, met 13 jaar ervaring in copywriting. Zijn presentatie zal zich richten op e-mailmarketingcampagnes om de verkoop te verhogen.

Matthew Santos
VP of Products and Strategy bij NPAccel
Matthew leidt de productontwikkeling en productactiviteiten voor NPAccel. Hij is gespecialiseerd in SEO en het bedenken van strategieën om meer zoekopdrachten uit te voeren. Hij is een expert in zoekanalyse en SEO-diagnostiek om het verkeer en de trechterconversie te verhogen.

Kelsey Jones
Editor-in-Chief bij Mike en SEO Content Strategist
Kelsey is de voormalige hoofdredacteur van Search Engine Journal en co-host van de podcast Search Engine Journal Nerds. Als hoofdredacteur van Mike beheert ze de redactionele strategie en het proces. Ze was een prominente spreker voor onder meer het Digital Marketing Institute en State of Search.

Carlos Magno
Product Manager bij UberSuggest en YouTube Marketing bij Mike
Carlos is al meer dan 10 jaar een digitale marketingconsultant en begeleidt bedrijven bij hun digitale marketingstrategieën. Bij Mike is hij gespecialiseerd in het vastleggen van leads via YouTube-marketing.

Brooke Weller
VP of Paid Media bij NPAccel
Brooke heeft 15 jaar leiderschapservaring in marketing, waaronder een aantal jaren in betaalde media. Naast haar specialisatie in betaalde sociale en mobiele advertenties, heeft ze zowel B2B- als B2C-bedrijven geholpen met contentstrategie en SEO, en geïntegreerde marketingoplossingen.

Pedro Carvalho
Digital Marketing Consultant bij Mike Brazil
Pedro is een SEO-consultant die verantwoordelijk is voor ongelooflijke groei voor zijn klanten. Hij zal een lezing geven over hoe Mike Brazil het SEO-verkeer in vijf maanden met 200% heeft laten groeien. Registreer voor uw gratis pas voor de Digitale marketing en verkoop voor onlinetop voor kleine bedrijven vandaag en markeer uw agenda voor 23 februari! Bereid u dan voor om uw digitale marketing voor uw kleine bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden

  • SEO – ontgrendel enorme hoeveelheden SEO-verkeer. Zie echte resultaten.
  • Contentmarketing – ons team maakt epische inhoud die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer trekt.
  • Betaalde media – effectieve betaalde strategieën met duidelijke ROI.

Boek een gesprek

Be the first to comment on "Een gratis, online digitale marketing- en verkoopbijeenkomst voor kleine bedrijven"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*