Squarespace Review: een topwebsitebouwer

Openbaarmaking: deze inhoud wordt door lezers ondersteund, wat betekent dat we een commissie kunnen verdienen als u op enkele van onze links klikt. Heeft u een websitebouwer nodig waarmee u prachtige sites kunt bouwen zonder dat u alle technische dingen hoeft te leren? Squarespace is een intuïtieve sitebouwer waarmee u gemakkelijk en snel prachtige websites kunt maken. De enorme websitebouwer met slepen en neerzetten werd in 2004 gestart door een student van de Universiteit van Maryland en is sindsdien uitgegroeid tot een verbazingwekkend gestroomlijnde websitebouwer die is gebruikt om miljoenen websites te maken.
Squarespace vergeleken met de beste websitebouwers
Squarespace onderscheidt zich door één belangrijke reden: het is verbazingwekkend eenvoudig om prachtige websites te maken, zelfs voor de meest onwetende beginner. Hoewel het niet onze lijst met beste sitebouwers heeft gemaakt, is Squarespace nog steeds de moeite van het bekijken waard als een van de beste websitebouwers op de markt. In onze beoordeling van de beste sitebouwers hebben we elke websitebouwer nauwgezet doorlopen om de vier belangrijkste keuzes voor verschillende behoeften en gebruiksscenario’s te bepalen. Ik bouw op dit moment al jaren sites, dus je kunt er zeker van zijn dat ik het een en ander weet over wat een geweldige websitebouwer maakt. Als je het eenmaal hebt gelezen, kun je de best weloverwogen keuze maken. Bekijk al onze topkeuzes voor de beste websitebouwers. Laten we erin duiken.
Voor wie is Squarespace het meest geschikt?
Squarespace is ongetwijfeld de beste websitebouwer voor ontwerpers, artiesten en e-commerce winkels die aantrekkelijke sites willen maken met ongelooflijke beelden met minimale poespas. Dit maakt het een uitstekende keuze voor eigenaren van kleine bedrijven die visueel een voorsprong willen hebben, maar misschien niet het budget of de knowhow voor alles hebben. Omdat Squarespace een gehoste oplossing is, hoeft u geen extra stappen te ondernemen om een ​​server te vinden of software te installeren. U kunt een prachtig ontworpen site rechtstreeks in uw browser maken, allemaal op één plek. Kort gezegd? Squarespace is geweldig voor creatieve mensen die graag met sjablonen werken en een stijleditor waarmee je zelfs de kleinste sitegegevens kunt personaliseren. Toch zijn er grote voor- en nadelen waarmee u rekening moet houden.
Squarespace: de voor- en nadelen
Voordelen
Responsieve sitesjablonen: Squarespace biedt meer dan 100 sitesjablonen om uit te kiezen. Het beste van alles is dat ze al zijn gebouwd om mobiel te reageren. Een voordeel dat u misschien niet altijd krijgt met sjablonen van andere websitebouwers.
Onbeperkte opslagruimte: Squarespace biedt onbeperkte opslag voor elk abonnement. Dit is geweldig nieuws voor creatieve sites die in de loop van de tijd onvermijdelijk een uitgebreide mediabibliotheek zullen opbouwen. Met Squarespace hoeft u zich geen zorgen te maken over het bereiken van een opslag- of bandbreedtelimiet.
Ondersteunende live chat: Zit vast? U hoeft zich geen zorgen te maken. Met zijn livechatfunctie staat er altijd een agent klaar om u te helpen bij het oplossen van elk probleem met het bouwen van een site dat u tegenkomt.
Webinars en hulpgidsen: Zoals met de meeste websitebouwers, heeft Squarespace een beetje een leercurve wat betreft de backend. Maar om dit te verhelpen, heeft het een uitgebreide bibliotheek met gedetailleerde hulpgidsen en webinars gebouwd die u in een mum van tijd naar het Squarespace-expertniveau brengen.
Ingebouwde e-mailmarketing: Een van mijn favoriete Squarespace-functies is hun ingebouwde e-mailmarketingtool. Simpel gezegd, het is een add-on waarmee u opvallende e-mails kunt maken met prachtige sjablonen zonder tussenkomst van een derde partij. Ik weet niet hoe het met u zit, maar hoe minder software ik heb om de klus te klaren, hoe gelukkiger ik ben. En u krijgt tal van geïntegreerde analyses om op te starten.
Tools die speciaal zijn ontwikkeld voor e-commercesites: Squarespace stottert niet als het gaat om wie ze bedienen. Zodra je erachter komt, is het duidelijk dat ze om beelden geven, maar ze willen je ook uitrusten met de beste e-commercetools om een ​​dynamische online winkel te creëren. Dit helpt bij het verfijnen van uw webbouwerkeuzes als u specifiek op zoek bent naar een geweldige e-commercesite.
Nadelen
Beperkte controle over uw domeinnaam: Als u uw domeinnaam via Squarespace koopt, kunt u deze niet naar een andere hostingprovider migreren als u ooit besluit dit te doen. Dit kan een bepalende factor zijn om te bepalen of u Squarespace het huis van uw site wilt bellen en uw domeinnaam intern wilt kopen.
Beperkte SEO-functies: Veel digitale experts twijfelen aan de SEO-mogelijkheden van Squarespace. Hoewel er veel succesverhalen zijn over het rangschikken van sites op Google, is het optimaliseren van uw berichten en pagina’s op Squarespace niet zo intuïtief als bij andere websitebouwers zoals WordPress of Drupal. Als SEO de belangrijkste manier is om verkeer naar uw site te leiden, is dit het overwegen waard.
Prijzen van Squarespace
Wat moet u nu precies betalen om Squarespace en al zijn prachtige sjablonen te gaan gebruiken? Welnu, u kunt kiezen uit een paar uitstekende opties.

 • Persoonlijk – $ 12 per maand, jaarlijks gefactureerd
 • Zakelijk – $ 18 per maand, jaarlijks gefactureerd
 • Basic Commerce – $ 26 per maand, jaarlijks gefactureerd
 • Advanced Commerce – $ 40 per maand, jaarlijks gefactureerd

Laten we beginnen met het voor de hand liggende te stellen: Squarespace is niet de goedkoopste webbouwer en -host die er is. Maar als u in de eerste plaats op zoek bent naar het bouwen van verbluffende websites die de aandacht van uw doelgroep trekken, is het prijskaartje voor zelfs een persoonlijk plan misschien geen probleem voor u.
Persoonlijk
Zodra u besluit om voor het persoonlijke niveau te gaan, krijgt u toegang tot basisfuncties van de site, zoals een gratis aangepast domein, SSL-certificering, onbeperkte bandbreedte en opslag, extra SEO-functies, toegang tot Squarespace-extensies en 24/7 klantenondersteuning. Alles voor $ 12 per maand. Hoewel je dit allemaal en soms meer kunt krijgen bij andere webbouwers voor minder geld, is het toch de moeite waard om naar elk van hun niveaus te kijken voor een Squarespace-plan dat bij je past.
Bedrijf
De zakelijke laag van Squarespace is geweldig als u een redelijke prijs probeert te vinden voor een online winkel met tools op instapniveau. Met zijn Business-laag krijgt u alles in het persoonlijke niveau plus een reeks volledig geïntegreerde e-commercetools waarmee u voorraad kunt verkopen en volgen, betalingen kunt accepteren en meer. U kunt ook een onbeperkt aantal producten verkopen, donaties accepteren en uw klanten de mogelijkheid geven om cadeaubonnen te maken en te verzenden. Kort gezegd? De Business Squarespace-tool is waarmee u moet beginnen voor een beginner tot gemiddeld e-commercebedrijf.
Basishandel
Denk aan de Basic Commerce-laag van Squarespace zoals de oudere broer van de Business-laag. Hoewel u alle zakelijke mogelijkheden krijgt, krijgt u een paar krachtigere voordelen als u de route van $ 26 per maand volgt. Met Basic Commerce is uw online winkel klaar om snel uw producten op zowel Facebook als Instagram te vermelden en te taggen, toegang te hebben tot geavanceerde e-commerceanalyses en zelfs klantaccounts te maken. Terwijl andere webbouwers een vergelijkbare mix van diensten kunnen aanbieden, categoriseert Squarespace ze zodat ze op unieke wijze inspelen op online verkoop.
Geavanceerde handel
Misschien wel de belangrijkste aantrekkingskracht van het Advanced Commerce-niveau voor Squarespace, met $ 40 per maand, is dat er geen transactiekosten zijn. Wat betekent dit voor uw e-commercebedrijf? Een ingebouwde betalingsgateway die klaar is om betalingen te verwerken zonder de kosten die uw winstmarge snel kunnen verminderen. Terwijl u alles in alle voorgaande niveaus krijgt, krijgt u ook geavanceerde tools om verzending af te handelen, geavanceerde kortingen en een strategie voor het verlaten van de winkelwagen waarmee u meer geld in uw zak kunt stoppen. Het is duidelijk dat Squarespace aan alles heeft gedacht als het gaat om het succesvol opbouwen van een e-commercebedrijf met speciale aandacht voor zowel de frontend als de backend. Hiervoor zou ik zeggen dat ze veel browniepunten verdienen. Maar geloof me niet op mijn woord. Ik raad u aan om elk van hun prijsniveaus zorgvuldig door te lezen om te zien welke u het meest aanspreekt. Als u eenmaal bent gekoppeld aan een websitebouwer, kan het veel extra werk en gedoe kosten om over te schakelen naar een nieuwe. Laten we nu eens kijken hoe de belangrijkste aanbiedingen van Squarespace zich opstapelen en wat u over elk van hen kunt leren voor zover het gaat om het bouwen van uw beste website.
Aanbiedingen van Squarespace
Er zijn talloze functies die Squarespace biedt om uw site te maken en te optimaliseren. Over het algemeen zijn hun aanbiedingen onderverdeeld in drie verschillende maar nuttige categorieën waarin ze hun webbouwer-tools concentreren. Als u ze allemaal nader bekijkt, kunt u de beste beslissingen nemen voor webbouwers.
Website-bouwer en hosting
Squarespace noemt zichzelf graag de leider in webdesign. En deze bewering is niet voor niets gedaan. De webbouwer en sitesjablonen met slepen en neerzetten helpen u bij het maken van portfolio’s en professionele websites die de tand des tijds doorstaan. Als aanvulling op hun selectie van webbouwer-tools, bieden ze ook site-analyse als een mooi pluspunt. Hoewel ik Squarespace niet de absoluut beste webbouwer voor contentmanagement zou noemen, doet het ongetwijfeld zijn due diligence op de ontwerp- en visuele afdeling. Het sluit ook aan bij de flexibiliteit die u nodig hebt om een ​​portfolio te maken dat aan uw ontwerpbehoeften voldoet.
E-commerce
Squarespace doet ook een behoorlijk aandeel in de e-commerce-afdeling, waardoor ze een sterke kanshebber zijn om uw online winkel te huisvesten. Hun aanbiedingen stellen u in staat om alles te verkopen, of het nu gaat om producten, diensten of door afspraken te boeken. Als u een merk bent dat geeft om eerste indrukken om de verkoop te stimuleren, zorgt Squarespace niet alleen voor u met tal van winkelsjablonen, maar ook met een robuuste backend die uw werkorderbeheer kan stroomlijnen. Dit onderscheidt het als een webbouwer-tool voor online verkoop, aangezien sommige anderen gewoon niet een stapje extra doen op deze afdeling. Squarespace gaat zelfs zo ver dat u een lidmaatschapssite kunt maken, die boekdelen spreekt wat betreft innovatie en het bijhouden van trends. Niet elke webbouwer die er is, wordt specifiek met de tools die ze bieden. Dit is nog een ander kenmerk dat Squarespace onderscheidt van de rest.
Tools voor het bouwen van merken
Als er één ding is waar Squarespace zich op richt als een webbouwer-tool, is het branding. We hebben Squarespace al besproken als een sterk visuele bouwer. Maar dit betekent niet dat ze geen tools hebben op de afdeling merkstrategie. Met Squarespace kunt u dynamische e-mailcampagnes maken die net zo creatief en visueel krachtig zijn als uw site. Dit betekent dat u eenvoudig op de producten op uw site kunt klikken en deze kunt slepen die u wilt laten zien, of dat u uw publiek op de hoogte kunt stellen van een winkelbrede verkoop. Samen met e-mail is Unfold Squarespace’s unieke ‘verteller-tool’. Hiermee kunt u ontzagwekkende sociale inhoud maken die gemakkelijk kan worden gedeeld voor extra merkblootstelling. Met filters, stickerpakketten en eenvoudige beeldbewerking kunt u uw verhaal vertellen als een uniek merk. Squarespace is een baanbreker op het gebied van webbouwers als het gaat om catering voor een visuele gemeenschap. Ze doen dit door zowel krachtige tools voor het bouwen van websites die resultaten opleveren als de schoonheid van design te verenigen. Als websitebouwer die ook dienst doet als host, zul je niet veel andere Squarespace-achtige bouwers zien die echt vergelijkbaar zijn. Tegelijkertijd maken veel Squarespace-functies het meer een niche-website-bouwer. Het is goed geschikt voor het beoogde publiek.
De beste websitebouwers
Om uw beste keuze te maken in websitebouwers, vergeet niet mijn diepgaande bespreking te lezen van vier andere topwebsitebouwers die u zou moeten overwegen. Hier is een snel overzicht voor uw gemak:

 1. Wix – Beste voor algemeen gebruik
 2. Weebly – Beste voor beginners
 3. Shopify – Beste voor e-commerce
 4. WordPress – Beste voor inhoudsbeheer

Squarespace is een betrouwbare webbouwer voor creatievelingen, artiesten en e-commerce winkels die visuals in de voorhoede van hun bedrijfsstrategie houden. Hoewel de siteplannen een beetje duurder zijn, maakt Squarespace dit meer dan goed door u toe te staan ​​uw site allemaal op één plek te bouwen en te hosten en u uit te rusten met een lange lijst met sitesjablonen die u naar hartenlust kunt aanpassen. Nu is het jouw beurt. Wat is uw ervaring met Squarespace? Ik hoor het graag hieronder. Ga vandaag nog aan de slag met Squarespace en begin met het bouwen van uw site. Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden

 • SEO – ontgrendel enorme hoeveelheden SEO-verkeer. Zie echte resultaten.
 • Contentmarketing – ons team maakt epische inhoud die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer trekt.
 • Betaalde media – effectieve betaalde strategieën met duidelijke ROI.

Boek een gesprek

Be the first to comment on "Squarespace Review: een topwebsitebouwer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*